Billie's Craft Beer Fest

 

BREWERS

TICKETS

PRACTICAL

FAQ

CONTACT

BEERLIST

 

Billiebers follow us on

Billie's Bierkafetaria

Billie's Craft Beer Fest

#BCBF2017

 

Nederlands

english

 

Festival Bier

Innovatie vraagt om collaboratie!
Billie stelt met trots BCBF's Festivalbier 2017 voor: een samenwerking tussen Tempel Brygghus (SWE), Totem (BEL) en natuurlijk Billie's Bier Kafétaria (BEL)!

Totem "probeert bieren te brouwen op een manier die sterk lijkt op hoe Belgen het niet zouden doen." Totem werd verkozen tot RateBeer's Best new Brewer Belgium 2016.

Tempel Brygghus is een Zweedse microbrouwerij van net buiten Uppsala gekend voor hun experimentele zure bieren.

Billie's Bier Kafétaria is Billie's hoofdkwartier in Antwerpen: een craft bier bar waar iedereen zijn ding vindt, op smaak- en biervlak.

Dit bier zal exclusief te verkrijgen zijn op Billie's Craft Beer Fest 2017
Al een idee wat het zal worden?!

 

FOODTRUCKS
INDY TRUCK (Thai Cuisine)

INDY serveert healthy fresh Thai Food op eigentijdse wijze. In een ongedwongen sfeer kan je genieten van hun ‘signature dishes’. Denk daarbij aan hun Thai Beef Salad met malse diamanthaas, de Black Tiger Salad – in knoflookchili-olie gemarineerde gamba’s, of een van onze Thaise Curry’s – Red, Yellow of Green. Geserveerd met heerlijke geurende pandanrijst, verse kruiden en pepers komen daarbij om het helemaal af te maken!

https://www.indytruck.nl/

Food Truck Billie's Craft Beer Fest

TRAVELING KITCHEN (American Street Food)

Traveling Kitchen foodtruck bereid verfijnde en gezonde Amerikaans geïnspireerde streetfood. In hun menu kan je o.a. Philly cheesesteak Sandwiches, Pulled Pork, Black Angus burgers, Po’ boy scampi en Cheeseburgers verwachten!

https://www.facebook.com/Traveling-Kitchen-425031084345655/

Food Truck Billie's Craft Beer Fest

BAKBLIK AUTONOME KEUKEN (Vegan)

Met hun sfeervolle foodtrucks, zelfgebouwd van oude paardenwagens, reizen ze sinds 2012 stad en land af om leuke feesten en evenementen van goed eten te voorzien. Hun aanbod is vers, zelfgemaakt en volledig plantaardig, vegan dus. Verwacht heerlijke falafelwraps, falafelburgers en spicy bulgur!

https://www.bakblik.eu/

Food Truck Billie's Craft Beer Fest

PASTA JOE (Italian Pasta)

Op feesten kan het lastig zijn om gezond maar toch lekker eten te vinden. De combinatie van gezond, puur en smaakvol eten gaat dan ook vaak gepaard met een hoge prijs op evenementen. Pasta is bij uitstek geschikt door zijn veelzijdigheid. Met hun foodtrucks rijden ze bij Pasta Joe het hele land af om niet alleen gezonde en verse pasta te maken, maar dit ook te doen tegen een betaalbare prijs. Verwacht pasta met een heus assortiment aan sauzen, afgewerkt met Parmezaanse kaas en rucola!

http://pastajoe.nl/

DJ’s

DJ Vinylah


DJ Vinylah rijgt vakkundig gitzwarte vinylparels aan elkaar. Get your groove on op de feel good music van vroeger. Soul, funk, rock&roll, hiphop en meer good vibes!

https://www.facebook.com/DJVinylah

https://soundcloud.com/dj-vinylah/soul-food-on-the-menu-first-coursewav