Billie's Craft Beer Fest

 

BREWERS

TICKETS

PRACTICAL

FAQ

CONTACT

BIERLIJST

 

Billiebers volg ons op

Billie's Bierkafetaria

Billie's Craft Beer Fest

#BCBF2017

Billie in jou mailbox? Schrijf je hier in!

 

Nederlands

english

BCBF: een viering van vriendschap, gedeelde passie, dromen en de liefde voor Craft!

Billie’s Craft Beer Fest is het eerste craft beer festival van zijn soort in België. Gedurende 2 dagen verandert Antwerpen in het absolute Walhalla voor bierenthousiastelingen van over heel de wereld!

Billie’s Craft Beer Fest wordt georganiseerd door Billie's Bier Kafétaria en HopisHop.

HopisHop is gekend voor zijn Biggest Underground Micro Beer Festival en zijn mobiele bierbar die je kan vinden op allerlei soorten evenementen in en rond Antwerpen.


Billie's Bier Kafétaria opende drieënhalf jaar geleden zijn deuren en groeide snel uit tot een must-visit voor craft beer liefhebbers van over heel de wereld, maar voornamelijk is het de plaats waar Billie de heren van HopisHop ontmoette. Hun gedeelde passie voor craft beer resulteerde in een langdurige vriendschap en uiteindelijk in het organiseren van Billie’s Craft Beer Fest!

Samen met een team van 7 gecertificeerde bierconnaisseurs en hobbybrouwers van zowel HopisHop en Billie's Bier Kafétaria, selecteerde Billie de Franse Bulldog meer dan 40 van werelds beste craft brouwers om bezoekers de ultieme smaakervaring te garanderen. No crap, just craft.


Uit liefde voor craft heet Billie jullie van harte welkom!Billie’s Craft Beer Fest = Geen timeslots, geen jetons, geen wachtrijen, geen gezever... Wel 2 dagen ongelimiteerd proeven van de beste Craft bieren ter wereld!